Over ons

Mensen laten groeien in ‘t groen

Mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt laten groeien. Hen op weg helpen om op een zinvolle manier weer de draad op te pikken. Dat is wat ons als maatwerkbedrijf drijft.

youtube-video-thumbnail

Bij Boskat in Herentals groeien onze mensen in ‘t groen. Dat betekent concreet dat je kan rekenen op ons team voor :

Op zoek naar groenactiviteiten in je tuin, bedrijfstuin, bos of park? Geef ons een seintje.

Want jouw groenaanleg en -onderhoud doen we :

Op de meest ecologische manier

Zo is het steevast onze intentie om voor jouw groenopdracht een oplossing op maat aan te bieden, liefst op een zo sterk mogelijk ecologische manier.

Dat maken we voor jou graag helder met deze voorbeelden:

  • We gaan voor zo weinig mogelijk groenafval.
  • Zoveel mogelijk mulchen: We verspreiden organisch materiaal zoals bladeren, maaisel of versnipperde planten over de bodem om hem te beschermen en te voeden.
  • Ecologische onkruidbestrijding waar het kan.
  • Omvormen van grasland naar bloemenweides of prairietuin. Da’s minder maaiwerk, minder kans op onkruid. Want hé: Natuurlijk betekent niet onverzorgd, integendeel.
  • Een biotoop creëren die op langere termijn een meerwaarde is op verschillende domeinen : biodiversiteit, bodemkwaliteit, voedsel voor mens en dier, natuurbeleveing, enz.
  • Minder grijs meer groen.
  • Terreinen ontharden om beter water door te laten.

Groenbeheer voor wie?

Voor kmo’s, openbare besturen, non-profitorganisaties, verenigingen, scholen, kerkfabrieken en particulieren in de regio Herentals.

Voel je empathie met maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo)? Ben je fan van de meest ecologische groenoplossing?

Wel, dan matchen we nog sterker.

Nog even onze voordelen voor jou op een rij

Je groenaanleg en -onderhoud voeren we uit op de meest ecologische manier. Dat betekent ook: kostenbesparing op langere termijn. Een duurzame groenoplossing om van te genieten.

Als maatwerkbedrijf investeren we met hart en ziel in onze werkgasten. Op groentechnisch en sociaal vlak. Onze ploegen worden continu gecoacht door een ploegverantwoordelijke. Met een resultaatsverbintenis voor jou als klant garanderen we goed werk. Sowieso.

Door een samenwerking met Boskat geef jij onze mensen een zetje om opnieuw hun weg te vinden in onze maatschappij. Om hen verder te laten groeien in hun traject.

Da’s superfijn. Da’s duurzaam en mensgericht ondernemen op vele fronten. En dat krijg je er bij Boskat bovenop.

Mensgericht ondernemerschap

Ons maatwerkbedrijf stelt zo’n 50 mensen tewerk. Bij Boskat ligt de focus op menselijke resultaten. Op mensen laten groeien, zowel op sociaal als groentechnisch vlak. Door het aanbieden van zinvol werk willen we een gezonde voedingsbodem zijn om mensen te laten groeien.

En dat groeien zien we ruim:

Intern groeien van borstel tot graafmachine. Doorgroei naar een andere en autonome ploeg. Instroom naar de reguliere arbeidsmarkt.

Leren doen onze mensen op de werf. Op maat. We noemen het groen op maat.

Vragen rond groenbeheer voor jouw project?

Hij helpt je graag.